torsdag 5. november 2009

6 ukers kontroll

I dag var vi på første kontroll med A. Samme dag som vaksinering av små barn begynte... Skikkelig texas på helsestasjonen! TV2 var innom samtidig som oss og spurte om å få filme, men måtte finne noen andre da vi bare var der for en helt vanlig kontroll.. så om noen så oss i bakgrunnen på nyhetene i dag; vi tok ingen vaksine!

Da vi omsider fikk tak i noen som jobbet der fikk vi målt og veid "Lille-L". Han har blitt 61cm lang og veier 6650gram. Får nok mat ja. Han henger jo i puppen annenhver time og blir illsint om han ikke får "servering" med det samme han ber om det. Ellers var alt i orden med han. Smilte og pludret til alle som hilste på, han er glad i oppmerksomhet. :)

Etter kontrollen dro vi til Barnas Hus og kjøpte BabyBjørn vippestol og bæresele. Håper A kan godta å sitte i stolen og se på at jeg gjør litt husarbeid i morgen.



Bæreselen virket det som om han likte, heldigvis. Har tenkt meg en tur nordover for å besøke familie snart, så da må han sitte på magen min når vi traver rundt på flyplasser.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar