tirsdag 16. mars 2010

Da er han døpt! Med riktig navn også, såvidt...

Da er endelig A døpt. Etter masse reisetid for oss, en fadder som ikke fikk kofferten sin da han landa, en dåpskjole som såvidt passa og en prest som rota litt med navnet.

Vi kom oss jo fram til hit vi skulle over 2 døgn forsinket pga snøvær, no som førte til ekstra stress før dåpen. Hadde jo lagt planer for de ekstra dagene vi skulle være her. Men men...

Fredag var vi å henta ene fadderen til A på flyplassen. Kofferten dukka aldri opp, for den hadde havna i Bergen! Ble nok en dyr affære for SAS, som måtte sende en ensom gul koffert med taxi 12 mil på lørdag.

Siden den gamle presten her allerede har flyttet på seg og den nye ikke er på plass, var det en vikar som tok jobben på søndag. Allerede et par minutter uti gudstjenesten skjønte alle at vikaren ikke var så forferdelig godt forberedt da han presterte å si noe a la "velkommen til dåpen til FELIX" ! Han ble en smule forfjamsa under selve dåpsseremonien senere da han spurte "hva skal barnet hete?" og fikk et klart A til svar. Men likevel klarte han faktisk å kalle dåpsbarnet for Felix en gang til senere:P Dåpsattesten sa han vi skulle få i posten, luuurer på om han kanskje må skrive den på nytt.. hehe. Han sa at han iallfall kom til å huske navnet til A i lang, lang tid framover!

Ellers gikk dåpen fint, og A var i strålende humør og "sang" med på noen salmer. Da kirketjeneren helte vannet til dåpen tror jeg A fikk badelyst, for bena begynte å sparke fra under dåpskjolen. :)
Og forresten, han har vært i lokalavisa her oppe to ganger og blitt skrevet om på adressa.no pga den lange reisa vi hadde. Lokalkjendis han ;)

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med vel overstått dåp=)
    Leste faktisk saken deres på adressa sine sider =) Det skal jo nesten ikke gå an! Men godt at dere kom vellberget fram=)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med dåpsbarnet! Skikkelig nydelig var han :-)

    SvarSlett