onsdag 25. november 2009

Bestemorbesøk i kalde nord

Flyturen nordover gikk overraskende bra! Veldig fornøyd mamma :) A sov den første delen ned til Oslo, og under take-off og landing på vei til Alta ble han ammet. Det eneste han ikke likte ved flytur var at han måtte sitte og ligge på fanget hele tiden, skal jo helst opp å se på alt og alle.

Nå har han fått hilst på alle søskenbarna sine, han har 4 fettere. A (snart 12) var ikke så interessert og pilte på rommet sitt da han ble spurt om å holde babyen. K (8) og M (4) syntes derimot det var veldig stas, spesielt da A smilte av ablegøyene deres. I (som blir 5 om noen dager) var borte å kikket litt på'n, men han er jo vant til babyer - en annen tante fikk nemlig baby to mnd før meg. :)

Ellers har a også vært å hilst på oldemor M, bestefar O og oldemor A. Og selvsagt onkel Ro og tante L, onkel Ro og tante Am. Onkel R og tante T (som bor i Tromsø) var på besøk hos oss i Trondheim for noen uker siden. Blir vel flere hilserunder før vi tar helg og bare koser oss hjemme sammen med bestemor. Ferie hos bestemødre anbefales, slipper unna masse bleieskift ;)

Skulle lagt ut noen bilder her, men jeg klarte å glemme no greier til kamera hjemme. Til tross for at jeg faktisk satt å fiklet med det 3 minutter før jeg lukka kofferten... Ammetåke kanskje?

1 kommentar: